Terug naar de resultaten
Te huur
Regio Limburg

Regio Limburg

Huurprijs € 2.200,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Ter overname prachtige cafetaria in de wijk Leuken te Weert

Cafetaria De Beemd is gelegen op een hoekperceel in de wijk Leuken. Een meer dan actieve wijk gelegen in de plaats Weert. Weert is een stad met ca. 50.000 inwoners, met een grote aantrekkingskracht van vele gemeentes om Weert heen. Weert heeft naast een extreem goed carnavalsleven ook een erg grote kermis,...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Horeca
Lees meer

Omschrijving

Ter overname prachtige cafetaria in de wijk Leuken te Weert

Cafetaria De Beemd is gelegen op een hoekperceel in de wijk Leuken. Een meer dan actieve wijk gelegen in de plaats Weert. Weert is een stad met ca. 50.000 inwoners, met een grote aantrekkingskracht van vele gemeentes om Weert heen. Weert heeft naast een extreem goed carnavalsleven ook een erg grote kermis, een All American Day, alsmede het druk bezocht festival genaamd Bospop. Daarnaast wordt Weert ook een typisch bourgondische stad genoemd met veel winkels, pleinen en terrasjes. 
De ligging is uitstekend te noemen centraal in de wijk, met een prima bereik. Er kan gesproken worden over een zichtlocatie. 

Werkelijk prachtig horecabedrijf om door een ringetje te halen. De cafetaria kenmerkt zich door een eenvoudige maar uitstekende kaart. De zaak zelf heeft naast een afhaalgedeelte ook een leuk zitgedeelte met ca. 20 zitplaatsen. Aan de achterzijde is een leuk omheinde tuin met wat speelattributen waar jong en oud zich kunnen vermaken. Het gedeeltelijk overdekte terras aan de achterzijde biedt plaats aan ca. 50 gasten

Het bedrijf is geopend van woensdag t/m zondag van 16.30 tot 20.30 uur.
Maandag en dinsdag zijn de sluitingsdagen.
Het spreekt voor zich dat er meer omzet behaalt kan worden als een nieuwe ondernemer meer uren open is. De vergunning laat het toe !
De reden van verkoop van cafetaria De Beemd is dat verkopers dubbele zaken hebben
In de wijk zijn meer dan voldoende gratis parkeervoorzieningen waarvan gasten gebruik van kunnen maken. 

Het bedrijf wordt te koop aangeboden zonder verplichtingen jegens brouwerij, speelautomaten, geen lease- en/of huurkoopovereenkomsten van de bedrijfsinventaris, alsook géén verplichtingen jegens leveranciers.
Thans levert Bidfood alsook komen de (verse) frietjes binnen van Remo frites. Een nieuwe ondernemer is het vrij om met andere bedrijven nieuwe afspraken te maken.  

In het bedrijf zijn naast de verkopers meerdere personeelsleden in dienst (parttime en/of oproepbasis) welke gerespecteerd dienen te worden. De verkochte onderneming ondervindt geen problemen met het behouden of werven van nieuw personeel aangezien het bedrijf enorm goed staat aangeschreven (inclusief natuurlijk aantrekkelijke openingstijden). 

Het bedrijf voldoet aan alle eisen qua milieu en veiligheid welke denkbaar zijn voor een soortgelijke bedrijfsexploitatie. Het spreekt voor zich dat ook alle vergunningen aanwezig zijn. Deze vergunningen zijn persoonsgebonden en dienen door de Gemeente op naam van de koper te worden gesteld. 

Een meer dan uitgebreide inventaris is aanwezig en vastgelegd in een gespecificeerde inventarislijst. Op verzoek is deze inventarislijst verkrijgbaar. 

Op verzoek van de verkoper is gekozen om niet met jaaromzetten naar buiten toe te treden. Uitsluitend NA een bezoek of bezichtiging ter plaatse, worden financiële gegevens beschikbaar gesteld. Als indicatie kunt u echter uitgaan van een indicatieve omzet van ca. € 300.000,00. 

Een prachtige ruime woning met een zelfstandige entree is aanwezig maar is op dit moment separaat verhuurd en behoort niet tot het gehuurde. 

Vraagprijs voor deze prachtige bedrijfsinventaris bedraagt € 125.000,00 excl. de voorraad. 
Huurprijs van het registergoed excl. de bovenwoning bedraagt € 2.200,00 excl. btw per maand, 5+5 optiejaren
De ingangsdatum van de huurovereenkomst is 01 april 2023. 
Een voorkeursrecht van koop voor het totale registergoed staat vermeld in de huurovereenkomst.

KADASTRALE GEGEVENS
Kadastraal bekend gemeente Weert
Sectie T
Nummer 1373 
Groot 680 m²
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 2.200,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1948 Indeling Soort Object Horeca Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Horeca
Regio
Limburg

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring